Blog

Veilig thuiswerken! Deel in jouw netwerk onze handige cyber-veiligheid checklist

3 maart 2021

We weten we dat de kans groot is dat jij, collega's, partners en klanten nu thuiswerken. Zo goed mogelijk wordt er omgegaan met klantgegevens. Hun thuisnetwerken staan in direct contact met een bedrijfsnetwerk. En gaat dat wel altijd veilig? Hackers staan klaar terwijl bedrijfsnetwerken en de daarop te vinden data simpel te beschermen is als je een aantal zaken regelt. 

Lees meer

Ideeën naar buiten brengen en waarmaken wat helemaal van mij is! Nicklee de Langen doet het!

6 mei 2020

Eind 2018 besloot Nicklee de Langen (30) om voor zichzelf verder te gaan als zelfstandig trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Voor Nicklee gaat ondernemen over je eigen pad kunnen volgen. Dat geeft Nicklee de vrijheid om haar eigen ideeën naar buiten te brengen en om waar te maken wat helemaal van haar is. En toen Nicklee besloot om voor zichzelf te beginnen, voelde ze direct meer ruimte om te bouwen aan haar eigen ontwikkelprogramma’s, vertelt ze tijdens ons gesprek.

Lees meer

Ambities van ondernemers omtoveren tot marketingsucces Evert Littooy doet het!

24 april 2020

In de afgelopen 14 jaar heeft Evert Littooy (37) tientallen start-ups, scale-ups en multinationals geholpen om sneller te groeien. Ondernemen, marketing en business development zijn dan ook zijn grote passies. Die interesse had hij al van jongs af aan. Evert richtte zijn eerste bedrijf, een marketingbureau, al tijdens zijn studie op. Hij wist het runnen van een eigen bedrijf succesvol te combineren met zijn MBA studie Business Development in Groningen. Evert vindt het daadwerkelijk ondernemen echter wel veel mooier dan de theorie, maar vindt het fijn om ook de juiste achtergrondinformatie goed te kennen, vertelt hij tijdens ons gesprek.

Lees meer

Creatief en doelgericht streven naar het optimale niveau. Ondernemer Ferry doet het!

20 april 2020

Al jaren liep Ferry Jainathsingh (32) rond met de gedachte om voor zichzelf te starten. “Zou ik iets met sport gaan doen waar mijn passie ligt en wat in lijn is met mijn opleiding?”, dacht Ferry vaak voor zichzelf. Ja, want hij is geobsedeerd door sport, vertelt Ferry tijdens onze online meeting in deze coronatijd. Echter na zijn studie kwam Ferry terecht in de wereld van online marketing (en niet die van sport!). Gelukkig (voor veel bedrijven!) vond Ferry dit onderwerp zo interessant dat hij zich daarin is gaan verdiepen.

Lees meer

De 5 belangrijkste vragen & antwoorden over de Verplichte AOV

11 maart 2020

Moet ik als zelfstandige ondernemer ècht de Verplichte AOV afsluiten? Voor wanneer moet ik dat hebben gedaan? En wat zijn de mogelijkheden? In dit blog leggen wij de 5 belangrijkste vragen over de Verplichte AOV voor aan onze Yezzer AOV expert.

Lees meer

Verplichte AOV voor ZZP’ers: dit lijkt er besloten

27 februari 2020

De verplichte AOV voor ZZP-ers lijkt erdoor. De sociale partners hebben namelijk op hoofdlijnen een akkoord bereikt. Er lijkt een verplichte AOV te komen die maximaal 200 euro per maand zal kosten, voor een uitkering tot 1.650 euro per maand. Toch lijken zelfstandigen niet blij met de plannen. Wat is er precies voorgesteld en wat betekent dit voor jou als zzp'er?

Lees meer

Samenwerking Yezzer en Intrasurance vergroot toegankelijkheid ondernemersverzekeringen

9 juli 2019

Vanaf 1 juli 2019 beheert Yezzer de ZZP- en MKB-klanten van Intrasurance met hun lopende bedrijfsverzekeringen én verbreedt Yezzer haar aanbod van verzekeringsproducten met de insurtech oplossingen van Intrasurance. Door deze samenwerking kunnen ondernemers nog makkelijker en met de juiste ondersteuning hun bedrijfsverzekeringen kunnen regelen.

Lees meer

Komt er een verplichte AOV voor ZZP-ers en zelfstandigen?

3 juli 2019

In het pensioenakkoord zijn plannen opgenomen voor een verplichte AOV-regeling voor ZZP-ers en andere zelfstandigen. Of die er snel zal komen moeten we afwachten, omdat minister Wouter Koolmees de sociale partners en zelfstandigenorganisatie nog om advies heeft gevraagd. Zij zullen begin 2020 gezamenlijk hun visie aan het kabinet presenteren. De overheid wil daarmee zorgen voor voldoende draagvlak onder de bijna 1 miljoen zelfstandigen in Nederland.

Lees meer